Inici » Ajuda

Ajuda

Els més vistos  Per poder visualitzar els audiovisuals i els elements Flash del portal, cal tenir instal·lat el programa Adobe Flash Player.

 

 

1. Com podem visualitzar un audiovisual?

Per visualitzar un audiovisual, cal prémer el botó de “Play” situat a la part central del visualitzador o el botó de la part inferior esquerra. Per veure l'audiovisual a pantalla sencera s'ha de clicar la icona que trobareu a la part inferior dreta del visualitzador.

Entre les noves funcionalitats del reproductor trobareu la possibilitat de veure el vídeo en 4:3 o 16:9.  També podeu ampliar parts de la pantalla mitjançant un zoom que té fins a sis nivells d'ampliació.


 

 

2. Com podem descarregar i desar un audiovisual?

Per descarregar i desar un audiovisual, s'ha de ser usuari XTEC i identificar-se a l'Àrea de professorat de l'entrada del portal. Una vegada identificats, a la part dreta a sobre del visualitzador trobareu una icona per descarregar que heu de clicar i així el vídeo s'obrirà en una nova pantalla. 

 


 

 

Per desar l’audiovisual heu de clicar sobre la icona “Descarrega” amb el botó dret del ratolí, seleccionar la opció “Anomena i desa” i seleccionar el directori del vostre ordinador on voleu desar l'audiovisual. Un cop descarregat trobareu un arxiu amb extensió .mp4.

 


 
3. Tothom pot tenir accés als audiovisuals?

L'accés en flux de dades (vídeo streaming) és obert a tothom. Us preguem tenir presents els termes que s'indiquen a l'avís legal del portal Edu3.cat.

 
4. Cercador

En la pàgina principal de l’Edu3 podeu realitzar dos tipus de cerca, la simple, que recupera tots els documents que contenen la paraula indicada a la seva fitxa, o la cerca avançada.

Per efectuar una cerca més acotada podeu afinar els vostres resultats emprant la cerca avançada, que permet filtrar els resultats de la següent manera:

         ·     Per frase exacta: Recupera tots els documents que contenen a les seves fitxes la frase exacta indicada.

         ·     Per frase amb totes les paraules: Recupera tots els documents que  contenen qualsevol de les paraules indicades independentment del seu ordre, àrea i nivell curriculars.

         ·     Per frase amb algunes paraules: Recupera tots els documents que contenen qualsevol de les paraules indicades.

         ·     Per nivell i àrea: Permet filtrar els documents segons quin sigui el curs.

         ·     Per àmbit: Permet filtrar els documents segons la temàtica.

         ·     Per suport: Permet filtrar els arxius segons siguin àudio o vídeo.

 

 


 

 

En cas de trobar dificultats tècniques, missatges d'error, enllaços desconnectats o d'altres, si us plau, escriviu-nos al correu electrònic edu3@xtec.cat.