Inici » Resultats de cerca

Resultats de cerca

RSS

Ordenació segons criteri de cerca i data de producció

Total 70 resultats
per pantalla
Pantalla de 7
Play (capítol 28)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 28)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària
 • Àrea Llengua estrangera

El concurs "Play" posa a prova els coneixements d'anglès dels alumnes que hi participen, que han de cantar, sumar i restar i formar paraules en anglès. Els alumnes d'aquesta edició de "Play" provenen del CEIP Vall del Terri, de Cornellà de Terri, i del ZER Espernallac, de Bellmunt, Castellserà i Penelles. Al llarg del programa, interpreten els temes en anglès "She's So Lovely", dels Scouting For Girls, i "Leave It All to Me", de Miranda Cosgrove. Després de cada tema, els participants han de respondre a una pregunta relacionada amb la lletra de la cançó. Altres proves del programa consisteixen a fer sumes i restes en anglès i a formar paraules, també en anglès. I els alumnes també han de superar el repte de la secció "Find the word", una sessió trepidant de corredisses per muntar contra rellotge paraules angleses amb daus de lletres monumentals. D'altra banda, també cal trobar un parany amagat en el diàleg d'una paròdia del film "Mamma Mia!". El programa també recorda algunes expressions en anglès relacionades amb el càmping: "going camping is fun", "I'm starving", "put up the tent", "campsite map", "games room", "plenty of time", "count me in!", "some dancing" o "sleeping bag". I, finalment, es comenten algunes curiositats del grup britànic "Coldplay".

Play (capítol 52)
Vídeo

Educació artística Llengües i literatura Play (capítol 52)

 • Data 2010
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària
 • Àrea Llengua estrangera, Educació artística: música

Aquest capítol del concurs d'anglès "Play" enfronta les escoles Mestre Pla de Castellar del Vallès i Gayarre del barri de Sants de Barcelona. Els alumnes de l'escola Gayarre canten "Umbrella" de Rihanna i els de la Mestre Pla canten "S.O.S.", de Jonas Brothers. Després de la interpretació, els alumnes de l'escola contrària hauran de contestar una pregunta en anglès. També hauran de formar paraules amb daus gegants, fer operacions d'aritmètica mental i desxifrar paraules a partir de les lletres que les componen. La recreació de la pel·lícula "Hary Potter and the Order of the Phoenix" amaga un parany que els concursants hauran d'identificar. També repassaran expressions lligades a l'anada a un macroconcert.

Play (capítol 41)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 41)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària
 • Àrea Llengua estrangera

Els concursants d'aquesta edició del programa "Play" han de cantar cançons de Miley Cyrus i de Tom Jones, superar proves de matemàtiques en anglès i formar paraules, també en anglès. Els participants d'aquesta edició estudien a l'escola Espai 3, de Sant Joan Despí, i a l'escola 25 de Setembre, de Rubí. Els alumnes interpreten el tema "See You Again", de Miley Cyrus, i "It's Not Unusual", de Tom Jones A més de cantar en anglès, els concursants també han de fer proves matemàtiques en anglès, construir paraules també en anglès i superar la prova "Find the word", en què han de crear la paraula més llarga possible, amb les lletres de 10 daus gegants. La paròdia de cinema està dedicada al film "Twilight". Els participants hi han de trobar un parany lingüístic que s'ha amagat al diàleg de la pel·lícula. Finalment, es repassen algunes expressions en anglès relacionades amb la música de rock: "I wanna be a rock star", "I already feel lika a rock star", "I'am a good singer", "am I cool?", "to get a rock star look", "sure fire success" o "sounds good".

Play (capítol 32)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 32)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Llengua estrangera, Llengües estrangeres

En aquesta edició del concurs d'anglès "Play", els temes que interpreten els alumnes que hi participen són dels Jonas Brothers i de Petula Clark. Els alumnes que participen en aquesta edició del programa provenen de l'Escola Mestre Agustí Barberà, d'Amposta, i de l'Escola Josep Madrenys, de Vilobí d'Onyar, i interpreten "Year 3000", dels Jonas Brothers, i "Downtown", de Petula Clark . Després de cada cançó, els participants han de respondre a una pregunta relacionada amb la lletra. Altres proves que han de superar els alumnes consisteixen a fer sumes i restes en anglès i a formar paraules amb les lletres que va donant en Harper. I a la secció "Find the word", els alumnes han de fer servir les lletres d'uns daus gegants per crear la paraula més llarga possible. La paròdia de cinema està dedicada al film "Pirates of the Caribbean", i cal trobar-hi un parany amagat al diàleg. D'altra banda, també es repassa el vocabulari en anglès relacionat amb diferents professions: "I wanna be", "dreaming about jobs", "if I were a detective, I'd look for clues", "astronaut", "architect", "I've change my mind" o "clown".

Play (capítol 33)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 33)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Llengua estrangera, Llengües estrangeres

Els alumnes que participen en aquesta edició del concurs "Play" canten temes musicals de Natalie Imbruglia i de The Proclaimers i, a més, superen un seguit de proves per mostrar el seu coneixement de l'anglès. Els alumnes que participen en el programa estudien a l'Escola Arnau Berenguer, de Palau d'Anglesola, i a l'Escola Gaziel, de Sant Feliu de Guíxols, i interpreten els temes "Torn", de Natalie Imbruglia, i "I'm Gonna Be", de The Proclaimers. Després de cada cançó, han de respondre a una pregunta relacionada amb la lletra. També han de fer operacions matemàtiques en anglès, formar paraules i superar la prova "Find the word", que consisteix a crear un mot en anglès amb les deu lletres d'uns daus gegants. I, a la prova de cinema, cal trobar un parany lingüístic amagat en el diàleg d'una paròdia de la pel·lícula "Shrek the Third". Finalment, es repassa el vocabulari en anglès relacionat amb les compres: "adventures in a shopping centre", "could I have some change, please?", "meeting point", "can I try?", "music store", "turn up the volume", "does it suit me?" o "take away".

Play (capítol 35)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 35)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària
 • Àrea Llengua estrangera

En aquesta edició del concurs en anglès "Play", els participants interpreten temes dels Green Day i dels Fool's Garden. A més, han de superar diverses proves per demostrar els seus coneixements de la llengua anglesa. Els alumnes d'aquesta edició estudien a l'Escola Palau, de Palau-solità i Plegamans, i a l'Escola Josep Maria de Sagarra, de Barcelona, i interpreten els temes en anglès "Boulevard of Broken Dreams", dels Green Day, i "Lemon Tree", dels Fool's Garden. Després de cada cançó, els participants han de respondre a un pregunta relacionada amb la seva lletra. I al llarg del concurs, els alumnes també han de fer sumes i restes en anglès, formar paraules en anglès amb les lletres que els va donant en Harper i superar la prova "Find the word", que consisteix a crear la paraula més llarga possible amb les deu lletres d'uns daus gegants. I a la prova de cinema, els participants han de trobar un parany amagat en el diàleg d'una paròdia del film "The Chronicles of Narnia. Prince Caspian". Finalment, es repassen algunes expressions en anglès relacionades amb el reciclatge, com ara "recycling", "rubbish bags", "we're throwing some things away", "I'm throwing these away, too", "in the blue bin", "in the yellow container", "in the green one", "that's not right!", "i'll reuse them" o "save the planet".

Play (capítol 36)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 36)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària
 • Àrea Llengua estrangera

Un cop més, el concurs "Play" proposa una sèrie de proves perquè els alumnes que hi participen demostrin els seus coneixements de la llengua anglesa. Els participants d'aquesta edició estudien a l'Escola Garona, de la Vall d'Aran, i a l'Escola de Sant Jordi, de l'Ametlla de Mar, i interpreten "Young Folks" i "When the Stars Go Blue". Després de les dues cançons, els alumnes han de respondre a una pregunta relacionada amb la lletra. Altres proves del concurs consisteixen a fer sumes i restes en anglès, a formar paraules també en anglès i a superar el repte de "Find the word", en què han de crear la paraula més llarga possible amb les lletres d'uns daus gegants. La paròdia de cinema està dedicada al film "Meet Dave", i els participants han de trobar un parany lingüístic en el diàleg. D'altra banda, es repassen algunes expressions en anglès relaciones amb les estades d'intercanvi: "an exchange experience", "I'm so excited!", "what a nice family!", "make yourself at home, dear", "I feel good", "I'm a bit homesick", "I'm very grateful" o "see you soon".

Play (capítol 34)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 34)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Llengua estrangera, Llengües estrangeres

En aquesta edició de "Play" sona la música dels Abba i dels Smash Mouth, gràcies a les interpretacions dels joves que participen en el concurs. Els alumnes que participen en aquesta edició provenen de l'escola Vaixell Burriac, de Vilassar de Mar; i de l'escola Jaume Balmes, de Cervera. Les cançons que interpreten són: "Dancing Queen", del grup Abba; i "Why Can't We Be Friends", dels Smash Mouth. Després de cada tema, els participants han de respondre una pregunta relacionada amb la lletra. Els alumnes també han de superar una prova de matemàtiques, que consisteix a fer sumes i restes en anglès, i una altra en què cal formar paraules amb les lletres que va donant en Harper. I en la secció "Find the word", cal crear una paraula amb les lletres que apareixen en uns daus gegants. Pel que fa a la paròdia de cinema, està dedicada al film "Twilight", i els participants han de trobar un parany que s'ha colat en el diàleg. D'altra banda es repassen algunes expressions en anglès relacionades amb la pesca: "going fishing", "a boot", "a helmet", "a banana skin", "no fish at all", "are there plenty of fish in the sea?", "it's chilly tonight", "caught anything?", "take it easy!", "I got a bite!" o "wet".

Play (capítol 37)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 37)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Llengua estrangera, Llengües estrangeres

Aquest capítol del concurs d'anglès "Play" segueix el ritme de la música de "The Jackson Five" i de la banda sonora de "High School Musical". Els alumnes que participen en aquesta edició del programa estudien a l'Escola Mare de Déu del Portal, de Batea, i a l'Escola Maria Àngels Anglada, de Figueres, i interpreten "ABC", dels "The Jackson Five", i "Headstrong", de la banda sonora de "High School Musical". Després de cada tema, els alumnes han de respondre a una pregunta relacionada amb la lletra. Al llarg del programa, els alumnes també han de passar una prova de matemàtiques en anglès i una altra en què cal formar paraules, també en anglès, amb les lletres que va donant en Harper. Així mateix, han de superar el repte de la secció "Find the word", en què han de fer servir les lletres d'uns daus gegants per formar la paraula més llarga possible. Pel que fa a la paròdia de cinema, està dedicada al film "Harry Potter and the Oder of the Phoenix", en què cal trobar un parany que s'ha colat al diàleg. D'altra banda, es repassen algunes expressions en anglès relacionades amb les sortides en bicicleta: "a bike ride", "bike pump", "be careful", "use the bike path", "flat", "hilly", "watch out", "ringing the bell" o "brakes".

Play (capítol 39)
Vídeo

Llengües i literatura Play (capítol 39)

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Primària
 • Àrea Llengua estrangera

En aquesta edició del concurs d'anglès "Play", les protagonistes són les cançons de Demi Lovato i de Hannah Montana. Però, a més de cantar, els participants també han de superar diverses proves de matemàtiques i de llengua en anglès. Els alumnes que participen en aquesta edició del concurs provenen de l'Escola La Palmera, del barri de Sant Martí de Barcelona, i de l'Escola Joan Sallarès i Pla, de Sabadell, i interpreten els temes següents: "This Is Me", una cançó del film "Camp Rock", interpretada per Demi Lovato; i "Bigger Than Us", de Hannah Montana. Després de cada cançó, s'ha de respondre a una pregunta relacionada amb la lletra. Altres proves que han de superar els participants consisteixen a fer sumes i restes en anglès i a formar paraules també en anglès. I a la secció "Find the word", cal crear la paraula més llarga possible amb les lletres d'un daus gegants. Pel que fa a la paròdia de cinema, està dedicada al film "Wall·E". En el diàleg s'hi ha amagat un parany lingüístic que cal trobar. Finalment, es repassen algunes expressions en anglès relacionades amb els quioscos: "let's go to the newsagent", "magazine", "sticker album", "a few euros left", "the latest issue", "I really enjoy it!", "for begginers" o "sweets".

Total 70 resultats
per pantalla
Pantalla de 7

Àrea professorat

Programació educativa