Inici » Resultats de cerca

Resultats de cerca

RSS

Ordenació segons criteri de cerca i data de producció

Total 9 resultats
per pantalla
Pantalla de 1
Lax'n Rock a les aules
Vídeo

Tutoria Educació artística Lax'n Rock a les aules

 • Data 2010
 • Idioma Català
 • Nivell Batxillerat Educació Primària Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Música, Educació artística: música, Tutoria, Llenguatge i pràctica musical

En aquest capítol de "Joves creadors" es presenta la proposta del grup de rock Lax'n'Busto. Com a membres dels Lax'n'Busto, la nostra preocupació principal i per la qual estem immersos en aquest projecte tan important, és la responsabilitat que sentim com a professionals amb una certa experiència en el món musical, envers els joves i adolescents de fer-los partícips d'una "cultura de l'esforç" i de donar-los l'oportunitat de conèixer de primera mà una feina, sovint poc coneguda, que necessita de la preparació, dedicació, voluntat i esforç per poder realitzar-la. A la vegada pensem que, en aquestes xerrades, els valors de la professió de músic poden perfectament extrapolar-se a altres feines i àmbits de la vida. A través de la música i d'exemples pràctics i musicals, es pot veure i aprendre que al darrere d'un treball musical hi ha tot un procés d'elaboració on els valors com l'esforç, la responsabilitat, la constància, la creativitat i la imaginació formen part de la vida quotidiana del músic professional, així com la de qualsevol persona que faci bé la seva feina.

Diverlinguamón
Vídeo

Tutoria Ciències socials Llengües i literatura Diverlinguamón

 • Data 2013
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Ciències socials, geografia i història, Educació per al desenvolupament personal i la ciutadania, Llengües estrangeres, Llengua catalana i literatura

Treball guanyador de la categoria C (alumnat de 1r i 2n d'ESO) del XVIII Concurs El Gust per la Lectura 2012-2013 sobre l'obra d'Albert Casals "El món sobre rodes". El treball, guardonat per la seva qualitat i riquesa documental, consistia a fer un projecte de viatge que, a més d'incloure la finalitat del viatge, els punts d'interès i les informacions pràctiques, fes propostes d'activitats que demostressin l'interès per la cultura i les llengües dels llocs visitats.

Primer encuentro
Vídeo

Tecnologia Primer encuentro "Terrícolas" en Ayerbe

 • Data 2011
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Tecnologies / Tecnologia / Informàtica

A Ayerbe es celebra la primera trobada "Terrícolas" un espai pel debat i la reflexió entorn als mitjans multimèdia i els àmbits rurals.

La puerta del deseo
Vídeo

Tutoria La puerta del deseo

 • Data 2011
 • Idioma Castellà
 • Nivell Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Educació per al desenvolupament personal i la ciutadania

Curtmetratge que es desenvolupà en el context de la Primera Trobada de Terrícolas de Ayerbe.

XIV Festival Internacional de l'Audiovisual de Barcelona
Vídeo

Tutoria Educació artística XIV Festival Internacional de l'Audiovisual de Barcelona

 • Data 2010
 • Idioma Català
 • Nivell Batxillerat Educació Primària Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Cultura audiovisual, Educació per al desenvolupament personal i la ciutadania , Educació visual i plàstica

L'Observatori Europeu de la Televisió Infantil (OETI) pretén, des del seu naixement l'any 1997, que els continguts de tots els mitjans de comunicació: ràdio, premsa, televisió, internet i noves tecnologies, adreçats a la quitxalla i al jovent de tot el món, siguin alhora formatius, educatius i entretinguts. Amb aquesta finalitat l'OETI promou anyalment les Jornades de l'Observatori (JOB), on hi participen pedagogs, comunicadors, sociòlegs, periodistes, lingüistes, semiòlegs, educadors d'expressió corporal i estudiants. Aquest espai de formació fa possible l'intercanvi d'experiències al voltant del món de l'educació i la comunicació, i la necessària reflexió sobre ells, tant dels ponents com dels assistents. Tots aquells que d'una o altre manera tenen relació i veuen la importància d'aquest binomi educació-comunicació, i es pregunten per l'enigma de la transmissió, tenen en les jornades un espai per pensar-hi, per practicar l'acció de la reflexió. Aquestes jornades que es realitzen des de fa vuit anys, coincideixen, en el temps, amb el Fòrum Mundial de la Televisió Infantil i amb el Festival Internacional de Televisió de Barcelona, activitats organitzades també per l'OETI cada novembre.

Re-visions
Vídeo

Tutoria Re-visions

 • Data 2009
 • Idioma Català
 • Nivell Batxillerat Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Educació per al desenvolupament personal i la ciutadania, Tutoria
 • Experiència

Aquesta proposta ens acosta a l'acurada forma de percebre els sentits que desenvolupa una persona invident en la seva vida quotidiana i ens descobreix una gran gamma de matisos sensorials. Les imatges i sons principals les va enregistrar en David, que és invident, captant escenes de la seva vida quotidiana. La gravació es va fer amb una càmera de vídeo amb l'iris totalment tancat, creant així el concepte de "càmera cega", -part fosca i principal de la pantalla.- Aquesta peça s'ha adaptat per a vidents a mode de figurats "subtítols" d'imatges, -concepte de subvisionat,- que s'enregistraven paral·lelament. + info

Tonet Lero
Vídeo

Tutoria Tonet Lero

 • Data 2008
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Educació per al desenvolupament personal i la ciutadania, Tutoria

Aquest curtmetratge està basat en el conte de Pep Albanell, "L'home que volia volar". Producció dels alumnes i les alumnes de 1r d'ESO, USEE, i Aula Oberta de l'IES Baix Penedès Nord de la Bisbal del Penedès.

2ª edició Premis Batxillerat Acces 2007
Vídeo

Tutoria 2ª edició Premis Batxillerat Acces 2007

 • Data 2007
 • Idioma Català
 • Nivell Batxillerat
 • Àrea Treball de recerca

Música per deixar de ser un "dentrodemi". La Musicoteràpia, un benefici per a l'autisme. Capacitat malgrat la discapacitat. El dret a una vida independent. Creació d'un Campus Paralímpic al Solsonès. Projecte d'iniciació esportiva per a discapacitats físics. Teatre aplicat a les necessitats educatives especials. El retard mental i el teatre social. Fem la Torre Muntadas accessible. Accessibilitat en edificis públics. Accessibilitat a Solsona. Estudi d'accessibilitat a llocs públics i privats. Artritis reumatoide. Una malaltia a vèncer. La Talidomida. Una lluita pels afectats a Espanya.

Damià Huguet: la Mallorca pagesa
Vídeo

Ciències socials Llengües i literatura Damià Huguet: la Mallorca pagesa

 • Data 2002
 • Idioma Català
 • Nivell Educació Secundària Obligatòria
 • Àrea Ciències socials, geografia i història, Llengua catalana i literatura

"Tarasca" ret homenatge al poeta mallorquí Damià Huguet i fa un repàs de la seva trajectòria i de la seva vida mitjançant les opinions de les persones que el van conèixer. Damià Huguet va néixer l'any 1946 i va morir l'any 1996, a Campos, a Mallorca. Va ser un personatge molt polifacètic i, a més de poeta, va ser editor i comentarista cinematogràfic. També es va dedicar a la fotografia, al periodisme i a la pintura. L'activisme cultural de Damià Huguet s'inicia l'any 1966 al seu poble, Campos, amb un cicle de conferències per donar a conèixer la realitat del país. El mateix any, comença a fer de corresponsal d'"El diario de Mallorca" i, gràcies a ell, arriben a Campos els integrants de la Nova Cançó. El primer poemari de Damià Huguet, "Home de primera mà", va ser publicat compartint llibre amb Josep Albertí, Bernat Nadal i tres retrats de Blai Bonet. Es titulava "72", i el responsable de l'edició va ser Antoni Serra. L'any 1969, "Home de primera mà" va guanyar el Premi Blanquerna. I el 1973, Damià Huguet va obtenir el Premi Les Illes d'Or amb "Cinc minuts amb tu". Amb els anys, va aconseguir altres premis i va ser finalista dels prestigiosos Ciutat de Palma i Carles Riba. Com a poeta, Damià Huguet coneixia la dificultat dels joves creadors per publicar. Per això va decidir fundar, l'any 1976, l'editorial Guaret, que va arribar a publicar catorze llibres. Dos anys després, la petita editorial Campanera crea els "Quaderns campaners", en els quals es van publicar deu reculls. L'any 1979 s'inicia la col·lecció "La garangola", que edita quatre títols. Huguet, però, també publica els seus llibres en altres editorials. Curiosament, el darrer llibre d'Huguet, "Les fites netes", no va ser de poesia, sinó un recull de les proses publicades a la revista "Ressò", de Campos, de la qual va ser col·laborador destacat. La passió que Damià Huguet sentia pel cinema va transcendir gràcies als seus poemes i crítiques i, els darrers anys, pels escrits a la revista "Temps moderns". A més, va deixar escrits dos guions: "Difunts sota els ametllers en flor", adaptació d'una obra de Baltasar Porcel, i "Cinc assaigs per un crim", original d'ell. L'únic treball audiovisual d'Huguet que va veure la llum va ser el guió d'un programa de televisió per presentar el disc "Gavines i dragons", de la seva amiga Maria del Mar Bonet. Al reportatge hi intervenen el periodista Andreu Manresa; la seva dona, Magdalena Ballester; el seu fill, Biel Huguet; el seu amic Sebastià Verd; l'escriptor Antoni Serra; els poetes Damià Pons i Bartomeu Fiol, i la cantant Maria del Mar Bonet.

Total 9 resultats
per pantalla
Pantalla de 1

Àrea professorat

Programació educativa