Inici » Resultats de cerca

Resultats de cerca

RSS

Ordenaciˇ segons criteri de cerca i data de producciˇ

Total 3 resultats
per pantalla
Pantalla de 1
Nokia N-97
└udio

Tecnologia Nokia N-97

 • Data 2008
 • Idioma CatalÓ
 • Nivell Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria
 • └rea Tecnologies / Tecnologia / InformÓtica

Nokia acaba de presentar a Barcelona l'N97, un m˛bil de gamma alta que disposa de pantalla tÓctil que s'inclina i d'un teclat que es desplega. De fet, Ús un petit ordinador de 150 grams. Aquest nou model incorpora connexiˇ a internet travÚs de les xarxes sense fils, GPS i una cÓmera de 5 megapixels. Nokia confirma amb l'N97 dues tendŔncies, que va marcar l'iPhone d'Apple: d'una banda, la pantalla tÓctil, i de l'altra, la plena integraciˇ d'internet al m˛bil. El nou dispositiu de Nokia potencia tant la gestiˇ del correu electr˛nic com la participaciˇ en les xarxes socials a travÚs del m˛bil. A mÚs, aposta pels mapes com a punt de trobada del mˇn fÝsic amb el mˇn virtual. ╔s a dir, no nomÚs ens serveixen per trobar la distÓncia mÚs curta entre dos punts. Els mapes d'aquest "smart phone" permeten localitzar persones a temps real i compartir fotos, vÝdeos i documents. A travÚs de la cÓmera i del GPS tambÚ pot identificar un edifici o un monument, situar-lo al mapa i oferir continguts que hi estiguin relacionats. EstÓ previst que el Nokia N97 comenci a distribuir-se la primavera de l'any que ve. El seu preu no Ús apte per a usuaris en crisi, vorejarÓ els 550 Euros.

Missatgeria al m˛bil
VÝdeo

Tutoria Tecnologia Missatgeria al m˛bil

 • Data 2007
 • Idioma CatalÓ
 • Nivell Batxillerat Educaciˇ PrimÓria Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria
 • └rea Tecnologies / Tecnologia / InformÓtica, Tutoria, ElectrotŔcnia, Tecnologia industrial

Primer van ser els SMS, desprÚs els MMS i ara ja es pot tenir, fins i tot, el Messenger al m˛bil. L'espai "Bit@bit" explica, en aquest capÝtol, tots els secrets de la missatgeria al m˛bil. El m˛bil 2.0 permet utilitzar tots els serveis que ofereix internet, com ara el Messenger. El sistema per saber quins amics estan o no connectats funciona igual al Messenger del m˛bil que al de l'ordinador. Els sistemes de missatgeria instantÓnia al m˛bil tambÚ permeten programar tasques, jugar en lÝnia, escoltar la rÓdio i, fins i tot, consultar la borsa. El fet de tenir el Messenger i internet al m˛bil ha capgirat el mˇn de les telecomunicacions, per˛ ara estÓ a punt de sortir un nou sistema, el "push to talk", Ús a dir, "prÚmer per parlar". En aquest cas, el telŔfon es fa servir com un "walkie- talkie" i aixÝ es poden enviar missatges curts de veu.

Internet al m˛bil
VÝdeo

Tecnologia Internet al m˛bil

 • Data 2006
 • Idioma CatalÓ
 • Nivell Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria
 • └rea Tecnologies / Tecnologia / InformÓtica

En aquest capÝtol, l'espai "Bit@bit" repassa les novetats en telŔfons m˛bils que ja porten internet incorporat i entrevista LluÝs Marquina, el presentador de l'"Info K". Alexander Graham Bell ha passat a la hist˛ria com l'inventor del telŔfon i el creador d'una de les empreses de telecomunicacions mÚs importants del mˇn. Avui en dia, el telŔfon ja no tÚ cables, i amb la invenciˇ del GSM, o telefonia m˛bil de segona generaciˇ, els m˛bils ja no serveixen nomÚs per parlar. Com que tot es converteix en informaciˇ digital, tambÚ es poden enviar i rebre missatges i connectar-se a internet. Per navegar per internet a mÚs velocitat s'ha inventat el GPRS, o telefonia m˛bil de generaciˇ 2,5, i tambÚ la telefonia m˛bil de tercera generaciˇ, que arriba a una velocitat de dos megabits per segon. ╔s el que tambÚ s'anomena UMTS. A l'espai de l'entrevista, LluÝs Marquina, el presentador del programa "Info K", parla de la seva passiˇ per la informÓtica. Finalment, el "Bit@l'aula" mostra com els nens i nenes ingressats a l'hospital Sant Joan de DÚu de Manresa poden seguir les classes grÓcies a internet i al correu electr˛nic.

Total 3 resultats
per pantalla
Pantalla de 1

└rea professorat

Programaciˇ educativa