Inici » Resultats de cerca » Bit@bit

TecnologiaInternet al mòbil

Codi a embedir Copiar

Internet al mòbil

En aquest capítol, l'espai "Bit@bit" repassa les novetats en telèfons mòbils que ja porten internet incorporat i entrevista Lluís Marquina, el presentador de l'"Info K".


Alexander Graham Bell ha passat a la història com l'inventor del telèfon i el creador d'una de les empreses de telecomunicacions més importants del món.


Avui en dia, el telèfon ja no té cables, i amb la invenció del GSM, o telefonia mòbil de segona generació, els mòbils ja no serveixen només per parlar. Com que tot es converteix en informació digital, també es poden enviar i rebre missatges i connectar-se a internet.


Per navegar per internet a més velocitat s'ha inventat el GPRS, o telefonia mòbil de generació 2,5, i també la telefonia mòbil de tercera generació, que arriba a una velocitat de dos megabits per segon. És el que també s'anomena UMTS.


A l'espai de l'entrevista, Lluís Marquina, el presentador del programa "Info K", parla de la seva passió per la informàtica.


Finalment, el "Bit@l'aula" mostra com els nens i nenes ingressats a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa poden seguir les classes gràcies a internet i al correu electrònic.

  • Programa Bit@bit
  • Idioma Català
  • Producció TVC, 2006
  • Any de producció 2006
  • Durada: 15min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa