Inici » Bit@bit

TecnologiaJoves cracs

Codi a embedir Copiar

Joves cracs

El programa "Bit@bit" fa un repàs dels principals personatges del món de la informàtica i entrevista el pilot de trial Adam Raga, que parla de la seva afició a les noves tecnologies.


Sergey Brin i Larry Page són els creadors de Google, el cercador d'internet que s'ha convertit en la pàgina més visitada del món i la que gestiona més llocs web.


El finlandès Linus Torvalds va crear el sistema operatiu Linux, que competeix amb el monopoli de Microsoft. El sistema Linux està adscrit a la Fundació pel Software Lliure i està a disposició dels internautes.


David Smith, el creador del virus Melissa, és el que s'anomena un "cracker", és a dir, la persona que fa servir els seus coneixements informàtics per fer mal als altres.


D'altra banda, l'espai de l'entrevista està dedicat al campió de trial Adam Raga, un autèntic apassionat de les noves tecnologies, i especialment dels videojocs.


Finalment, l'espai "Bit@l'aula" visita el CEIP Gassó i Vidal, de Ripollet, al Vallès Occidental, on duen a terme una proposta de vídeo digital. Els alumnes trien un tema i un format, elaboren el guió i, finalment, el traslladen a l'ordinador amb l'ajuda d'uns programes informàtics que, fins i tot, els permeten gravar la veu en off.

  • Programa Bit@bit
  • Idioma Català
  • Producció TVC, 2006
  • Any de producció 2006
  • Durada: 16min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa