Inici » Bit@bit

TecnologiaSecond Life

Codi a embedir Copiar

Second Life

Second Life és un joc que permet tenir una vida alternativa. El programa "Bit@bit" descobreix com funciona aquesta experiència virtual, que també fa possible xatejar amb gent de tot el món.


Second Life és més que un xat o un videojoc. És un món virtual en 3D i multimèdia que funciona en xarxa. Aquest univers paral·lel té uns tres milions de residents, que és com es coneixen els usuaris registrats, que viuen una altra vida. Fins i tot els seus creadors s'han sorprès de l'èxit que ha tingut.


La gran novetat d'aquest programa és que la realitat mateixa entra dins el joc. Mitjançant un editor es poden crear escenaris que simulen llocs reals, com ja han fet amb l'estàtua de Colom de Barcelona. També hi han entrat les marques comercials.


Un cop s'és a dins, el primer que cal fer és triar un avatar, que és l'aspecte que es tindrà en aquest nou món. A partir d'aquí ja es poden començar a assajar els moviments. Per entrar-hi cal tenir més de 18 anys, però si encara no s'és major d'edat es pot fer servir la versió del programa per a menors: Teen Second Life.


D'altra banda, entre les propostes del programa hi ha un bust de l'Elvis Presley que canta com els àngels, un nou telèfon mòbil que fa olor de maduixa, xocolata, etc. i els videojocs Sherlock, el despertar i Trackmania Sunrise.


Finalment, a l'apartat "Bit@l'aula" veurem com els alumnes de l'últim curs del CEIP Joan Juncadella, de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, recorden el seu pas per l'escola mitjançant una presentació multimèdia.  • Programa Bit@bit
  • Idioma Català
  • Producció TVC
  • Any de producció 2007
  • Durada: 15min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa