Varietats i propietats culinàries dels bolets exòtics
En aquest capítol del programa "La solució" de Catalunya Ràdio s'ofereixen receptes per cuinar bolets exòtics amb la col·laboració d'Antoni Massanés, director de la Fundació Alícia i la participació del oients.L'alimentació i la salut són eixos cabdals d'aquest programa.
La *Fundació Alícia* és un centre dedicat a la investigació tecnològica en cuina, la difusió del patrimoni agroalimentari i gastronòmic, amb l'objectiu d'aconseguir que tots mengem millor a través de la divulgació i educació dels bons hàbits alimentaris.
Alícia*, Fundació Centre Internacional de Cultura de l'Alimentació i Recerca Gastronòmica de Sant Benet, és una fundació creada paritàrimanet per la *Generalitat de Catalunya* i *Caixa Manresa,* que té com a president del Consell Assessor el xef *Ferran Adrià* i com a assessor executiu el cardiòleg *Valentí Fuster.
Un programa que busca solucions als nostres problemes de cada dia. Salut, relacions personals, cuina o medi ambient hi tenen resposta amb els millors especialistes.
- Programa La solució
- Idioma Català
- Producció CCMA
- Any de producció 2006
- Durada: 53min.
- Àmbit Llengües i literatura, Tutoria, Ciències socials
- Àrea Tutoria, Llengua catalana i literatura, Ciències socials, Coneixement del medi: social i cultural
-
Nivell
- Web Programa