Inici » La solució

Ciències naturalsEls musclos

Codi a embedir Copiar

Els musclos

En aquest capítol del programa radiofònic "La solució" en Carles Pérez i el seu equip ens apropen a les millors receptes d'aquest mol·lusc tan popular a casa nostra. Xavier Mestres, prestigiós xef, i Toni Massanès, de la Fundació Alícia, hi col·laboren amb la seva experiència.


Els musclos destaquen per la seva exquisida carn, de consistència

dura. Els musclos originaris del Delta de l'Ebre són els de l'espècie

Mitylus galloprovincialis, la més adaptada a les aigües del Mediterrani. Aquest producte té els controls sanitaris estan garantits.


En aquesta ocasió els oients aporten els trucs i les seves receptes per degustar aquest fruit del mar. Els musclos s'han de comprar en llocs autoritzats per la seva venda i han de portar la targeta identificativa de la casa on s'ha capturat. Quan els compren ha de ser pesant i el soroll ha de ser ple i l'olor son els tres indicadors de qualitat.


Un programa que busca solucions als nostres problemes de cada dia. Salut, relacions personals, cuina o medi ambient hi tenen resposta amb els millors especialistes.

  • Programa La solució
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2007
  • Durada: 52min.
  • Àmbit Ciències naturals
  • Àrea Coneixement del medi: natural, Ciències de la naturalesa
  • Nivell Educació Primària Educació Secundària Obligatòria
  • Web Programa

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa