Inici » Eduqueu les criatures

TutoriaL'entrevista: Imma Pedemonte i Xavi Torres

Codi a embedir Copiar

L'entrevista: Imma Pedemonte i Xavi Torres

En aquest capítol del programa radiofōnic "Eduqueu les criatures" en Carles Capdevila, presentador del programa, fa una entrevista a Imma Pedemonte i Xavier Torres, presentadors del programa "Gol a gol". S'explica la relaciķ que cadascú d'ells té amb els seus fills bessons i el seu paper de pares.


"Eduqueu les criatures" vol ser un lloc de pas per a experts, pares, canalla i mestres, per plantejar i intentar resoldre dubtes sobre l'educaciķ dels fills. Per parlar junts, de bon humor, amb passiķ i sense complexos de com els intentem educar, com fracassem, fins i tot de com ens en sortim, amb pacičncia i sort.


I continuarem intentant conciliar el que conciliem sempre, l'humor amb les ganes d'aprendre, les opinions dels experts amb les batalletes dels inexperts que fem el programa, que som simples aprenents d'educadors. Cada setmana s'entrevista un personatge popular sobre la seva experičncia com a pare i els seus records com a fill, s'obre un debat sobre un tema ("adoptar és una moda?", "Ventdelplā és una sčrie educativa?"...etc) i alguns colˇlaboradors donen consells per a pares novells, repassen la memōria de la seva infantesa o rebusquen en els llibres solucions prāctiques.


Es parteix de l'experičncia personal com a pare de tres fills del director i conductor de l'espai, Carles Capdevila i també de les seves reflexions abocades en el llibre "Criatura i companyia" (la divertida comčdia de l'embarās, el part i el que ve després) o en més d'un centenar de xerrades en escoles de pares i mares de Catalunya al voltant de "Com educar la canalla de bon humor".


"Eduqueu les criatures" ofereix a pares i educadors una via de debat desenfadada perō activa, que fuig de lliįons i de receptes, que vol transmetre que educar és una oportunitat per viure amb intensitat, un repte engrescador que cal afrontar amb menys pors, més ganes i intentant treure el māxim partit a 5 sentits elementals: el sentit comú, el sentit moral, el sentit de la responsabilitat, el sentit del ridícul i el sentit de l'humor.

  • Programa Eduqueu les criatures
  • Idioma Catalā
  • Producciķ CCMA
  • Any de producciķ 2007
  • Durada: 12min.

Ārea professorat

Programaciķ educativa