Inici » Qui els va parir!

TutoriaEl part i els rols de gènere

Codi a embedir Copiar

El part i els rols de gènere

En aquesta edició de "Qui els va parir!", la model Judit Mascó, que ha viscut tres parts, dóna consells a l'actor i presentador Carlos Sobera, que està a punt de ser pare per primera vegada.


El part centra una bona part del programa, ja que ha nascut la filla de la parella que estava seguint "Qui els va parir!". La reportera Mireia Segú va viure amb ells els dies abans del part i el moment emocionant del naixement de la Daila. Després, al plató, els pares, la Natàlia i en Christian, en comenten les imatges.


Al plató també hi ha Carlos Sobera, presentador del concurs "¿Quieres ser millonario?", que està a punt de ser pare per primera vegada, i la model Judit Mascó, que ha passat tres vegades per la sala de parts. Judit Mascó és mare de quatre filles, tres de biològiques i una d'adoptada, de deu, vuit, set i dos anys.


Durant el programa es dona a conèixer una nova iniciativa: "Qui els va parir!" busca els millors avis i àvies de Catalunya. Es vol reconèixer el paper dels avis i per això es demana que hi facin arribar vídeos on apareguin els avis, els néts i els fills. Volen que la gent es gravi i expliqui per què creu que el seu avi o àvia és el millor. Entre totes les candidatures rebudes es farà una mena de càsting per trobar el guanyador. En cada programa es mostrarà un recull de les candidatures rebudes i hi haurà la visita d'algun avi o àvia famosos.


Aquesta setmana, les parelles del sofà, el Consell de Pares, parlen dels rols de gènere. Eduquen de la mateixa manera un nen i una nena? Compren joguines per a nens o per a nenes? Tot seguit, la pedagoga Imma Marín dóna consells per evitar l'educació sexista.

  • Programa Qui els va parir!
  • Idioma Català
  • Producció TVC
  • Any de producció 2008
  • Durada: 58min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa