Inici » Qui els va parir!

TutoriaCanviar de vida, la moda a les aules i un embaràs per internet

Codi a embedir Copiar

Canviar de vida, la moda a les aules i un embaràs per internet

"Qui els va parir!" rep al plató els cantants Lucrecia i Gerard Quintana, que expliquen que la paternitat ha estat una font d'inspiració per crear música. El programa també parla de les modes que segueixen els alumnes i de famílies que canvien radicalment de vida.


Mireia Segú, la reportera del programa, visita una família que ha decidit fer un canvi radical de vida. Han deixat la ciutat per anar a viure a un poblet perdut a la muntanya. Expliquen com és la seva nova vida i com és l'escola rural on ara va la seva filla.


El músic Gerard Quintana, pare de tres nens, també va fer un canvi de vida. Ara viu a Eivissa i visita el plató del programa per explicar com és la vida allà, com és ell com a pare i de quina manera li ha canviat la vida després de tenir fills. Al plató també hi ha la cantant Lucrecia, mare d'un nen que es diu Jan. La cantant explica si és una mare patidora o no i com s'ho fa per compaginar la seva carrera professional i la família.


La Mireia també explica la història d'un parella, un català i una equatoriana, que esperaven un fill i van voler que la seva família, que viu a l'Equador, seguís tot el procés de l'embaràs i el naixement de la criatura a través d'internet.


Torna el Consell de Mestres del programa, que aquesta vegada parla de les parelles entre alumnes i de la moda que es porta a les aules. Al plató hi ha adolescents amb estils molt diferents, i la Lucrecia, Gerard Quintana i Lluís Gavaldà fan de jurat i valoren l'estètica de cadascun.


Finalment, Lluís Gavaldà ensenya alguns vídeos que ha trobat a la xarxa en què els protagonistes són els infants i els pares.

  • Programa Qui els va parir!
  • Idioma Català
  • Producció TVC
  • Any de producció 2008
  • Durada: 60min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa