Inici » Resultats de cerca avançada » Qui els va parir!

TutoriaLlengües i literaturaAprendre a llegir, explicar contes i noves famílies

Codi a embedir Copiar

Aprendre a llegir, explicar contes i noves famílies

"Qui els va parir!" se suma a "La Setmana de TV3" i dedica part del programa a la lectura i als contes.


La reportera del programa, Mireia Segú, visita una aula de P5 d'una escola de Terrassa per descobrir com la mestra ensenya a llegir als alumnes. Tot seguit es desplaça fins a una biblioteca de Cerdanyola del Vallès on s'expliquen contes a nens i nenes de mesos.


El plató del programa s'ha tranformat en un racó de lectura, amb coixins, estores i llibres, per on passen alguns pares i mares coneguts pels espectadors. Es tracta de l'actor Fermí Fernàndez; dels periodistes Eloi Vila, d'"El club", i Lídia Heredia, d'"Els matins"; de l'escriptora Empar Moliner i del cantant "El Sevilla", del grup Mojinos Escozíos. Tots parlen dels contes que llegeixen als seus fills i també n'expliquen un. A més, comenten anècdotes relacionades amb el fet de ser pares i mares.


Mireia Segú també acompanya una família a buscar bolets als Montseny. El pare té dos fills d'una parella anterior i un altre amb la parella actual. Tots plegats parlen de com s'organitzen i de com funcionen les relacions familiars.


El membres del Consell de Pares reflexionen sobre com els ha canviat la vida després de tenir fills, sobre quines coses poden millorar com a pares i mares i sobre tot allò que els treu de polleguera.


Al plató també hi ha el psicoterapeuta i escriptor Jorge Bucay, que aborda el fet de ser un bon pare o una bona mare i els canvis que comporta a la vida tenir fills.


Finalment, Lluís Gavaldà parla dels orinals i en porta exemples ben curiosos. També mostra alguns vídeos trobats a internet en què la canalla i els orinals són els protagonistes.

  • Programa Qui els va parir!
  • Idioma Català
  • Producció TVC
  • Any de producció 2008
  • Durada: 61min.
  • Àmbit Llengües i literatura, Tutoria
  • Àrea CLL, Educació per al desenvolupament personal, Llengua catalana i literatura
  • Nivell Educació Infantil Educació Primària
  • Web Programa

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa