Inici » Eduqueu les criatures

TutoriaLes segones passes del pastor Gavaldà: reprendre els costums

Codi a embedir Copiar

Les segones passes del pastor Gavaldà: reprendre els costums

En aquest capítol, Lluís Gavaldà explica en to irònic el seu viatge a Londres en un dels seus intents de reprendre vells costums d'abans de ser pares amb la seva companya.


Lluís Gavaldà, líder d'Els Pets, reviu els moments més intensos i més divertits d'un pare novell, a partir de la seva experiència pròpia com a pare amb un anyet de rodatge.


"Eduqueu les criatures" enceta la tercera temporada amb ganes d'abordar el tema més complicat del món: la conciliació de feina, vida, repartiment de tasques a casa i fer créixer les criatures.


Estrenem secció, titulada "Concilia... què?", on abordarem històries reals de gent que aconsegueix el miracle de fer compatible tenir canalla, tenir vida pròpia i arribar a final de mes. També convocarem els oients a triar les millors cançons de la història de la música relacionades amb la maternitat i la paternitat.


I continuarem intentant conciliar el que conciliem sempre, l'humor amb les ganes d'aprendre, les opinions dels experts amb les batalletes dels inexperts que fem el programa, que som simples aprenents d'educadors.

  • Programa Eduqueu les criatures
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2008
  • Durada: 7min.

Àrea professorat

Audiovisuals relacionats

Programació educativa