Inici » H2O

TutoriaCiències naturalsL'aigua de l'aixeta

Codi a embedir Copiar

L'aigua de l'aixeta

L'aigua de l'aixeta és bona, tant per beure com per cuinar, i mil vegades més barata que l'embotellada. "H2O" parla dels seus avantatges en aquest capítol.


Si es beu aigua de l'aixeta, l'impacte mediambiental serà menor, sobretot per a les fonts d'on es treu l'aigua per embotellar-la.


Sílvia Alabart, advocada, explica que beu aigua de l'aixeta, una aigua que també fa servir per cuinar. Per contra, Laia Garcia prefereix l'aigua embotellada, ja que no suporta l'aigua de l'aixeta.


Jordi Huguet, coordinador de l'Aula de l'Aigua, destaca que tant l'aigua de la xarxa com l'envasada són perfectament saludables, però que l'aigua de la xarxa passa molts més controls sanitaris. A més, cal tenir en compte el preu de l'aigua envasada i el cost que comporta per al medi ambient, ja que cal envasar-la, transportar-la i reciclar-ne l'envàs.



  • Programa H2O
  • Idioma Català
  • Producció TVC, Karavan Films
  • Any de producció 2008
  • Durada: 4min.
  • Àmbit Tutoria, Ciències naturals
  • Àrea Educació per al desenvolupament personal, Educació per la ciutadania, Coneixement del medi: natural, Ciències de la naturalesa
  • Nivell Educació Primària Educació Secundària Obligatòria

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa