Inici » On anem?

TutoriaEducació artísticaCiències socialsCosta del Garraf: Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès i Anoia

Codi a embedir Copiar

Costa del Garraf: Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès i Anoia

El porgrama "On anem?" proposa una visita turística que passa per Sitges, Cubelles i Vilanova i la Geltrú, i segueix la Ruta del Vi i el Cava al Penedès.


La presentadora del programa, Elisabet Carnicé, comença el recorregut pels carrers de Sitges i les cases d'indians, i fa una visita al Museu del Cau Ferrat de la mà d'Antoni Sella, que parla de la figura de Santiago Rusiñol.


Més endavant, a les caves Jean Leon, a Torrelavit, conversa amb Agnès Cardineau i Xavi Rubires sobre les activitats que s'hi fan i sobre la qualitat del vi del Penedès.


Tot seguit, l'historiador Josep Antoni Pérez fa de guia pel centre històric de Vilafranca del Penedès, el Museu del Vi i el jaciment arqueològic d'Olèrdola, amb restes iberes, romanes i medievals.


La parada gastronòmica es fa al restaurant La Posada de Sant Pere, a Sant Pere Molanta, on Joan Raventós i Antoni Romagosa parlen de l'especialització de l'establiment en carns a la llosa.


L'itinerari continua pel Museu Charlie Rivel, a Cubelles, i pels carrers de Vilanova i la Geltrú, acompanyats per l'actor Toni Albà. Es visiten el Celler Can Solà i els carrers de la població. Al recorregut s'hi afegeix l'actor Jordi Ríos i es visiten el Círcol Catòlic de Vilanova i la platja de Sant Gervasi.


Tot seguit, al restaurant de l'hotel Cèsar, Toni Albà i l'Elisabet Carnicé, juntament amb el cantautor Pere Tàpias, que va ser ambaixador de la Ruta del Xató 2005-2006, mengen un xató d'estiu.


I, encara a Vilanova i la Geltrú, Toni Albà mostra el local d'assaig de la seva companyia teatral.


Finalment, a Olivella, dins el Parc Natural del Garraf, es fa una visita al Palau Novella, convertit en el monestir budista Sakya Tashi Ling, al costat del monjo budista català Jordi Gómez.


  • Programa On anem?
  • Idioma Català
  • Producció TVC, BCN Films & TV, S.L.
  • Any de producció 2006
  • Durada: 28min.
  • Àmbit Tutoria, Educació artística, Ciències socials
  • Àrea Tutoria, Història de l'art, Ciències socials
  • Nivell Batxillerat Educació Secundària Obligatòria
  • Web Programa

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa