Inici » Eduqueu les criatures

TutoriaEls nens i les dents

Codi a embedir Copiar

Els nens i les dents

En aquest capítol es tracta el tema dels infants i les dents.


Continuen les seccions habituals amb els col·laboardors de sempre Lluís Gavaldà amb "Paradoxes d'un pare perplex", Gemma Castanyer amb "Castanyer pensa-t'ho bé", Trinitat Gilbert amb "A preguntes ximples, respostes sàvies", Care Santos amb "Llibres de familia", i el Rànquing sonor.


"Eduqueu les criatures" enceta la tercera temporada amb ganes d'abordar el tema més complicat del món: la conciliació de feina, vida, repartiment de tasques a casa i fer créixer les criatures.


Estrenem secció, titulada "Concilia... què?", on abordarem històries reals de gent que aconsegueix el miracle de fer compatible tenir canalla, tenir vida pròpia i arribar a final de mes. També convocarem els oients a triar les millors cançons de la història de la música relacionades amb la maternitat i la paternitat.


I continuarem intentant conciliar el que conciliem sempre, l'humor amb les ganes d'aprendre, les opinions dels experts amb les batalletes dels inexperts que fem el programa, que som simples aprenents d'educadors.

  • Programa Eduqueu les criatures
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2009
  • Durada: 62min.

Àrea professorat

Audiovisuals relacionats

Programació educativa