Inici » Made in Catalunya

TutoriaCiències socialsTecnologiaGallo

Codi a embedir Copiar

Gallo

L'empresa Gallo té un 40 % de la quota de mercat de pasta seca. El programa "Made in Catalunya" visita la fàbrica de Gallo per conèixer la clau del seu èxit.


L'any 1956, Josep Espona importa la manera de fer la pasta seca segons la recepta italiana. Fins llavors, la pasta es feia amb farina, ou i aigua, era insípida i de digestió difícil. Josep Espona va ser el primer productor que va substituir la farina per sèmola de blat. El canvi va ser un èxit i, actualment, Gallo produeix gairebé quaranta milions de quilos de pasta l'any.


Sílvia Espona, directora de comunicació de Gallo, parla de l'empresa i de l'avenç que va comportar la introducció de la sèmola de blat.


  • Programa Made in Catalunya
  • Idioma Català
  • Producció TVC, Triacom Audiovisual, Gas Natural
  • Any de producció 2004
  • Durada: 4min.
  • Àmbit Tecnologia, Tutoria, Ciències socials
  • Àrea Economia de l'empresa, Tecnologia, Economia, Tutoria
  • Nivell Batxillerat Educació Primària Educació Secundària Obligatòria
  • Web Programa

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa