Inici » Valor afegit

TutoriaCiències socialsTecnologiaEl sector del reciclatge / El Prat del futur / Pa artesà, pa industrial

Codi a embedir Copiar

El sector del reciclatge / El Prat del futur / Pa artesà, pa industrial

"Valor afegit" analitza el potencial de creixement que té el sector de la indústria del reciclatge. També parla de la nova terminal del Prat i de la indústria del pa.


Reciclatge, un sector en creixement?

En la indústria del reciclatge s'hi posen moltes esperances pel que fa a generar riquesa i llocs de treball, però, ara mateix, en aquest sector també es pateixen els efectes de la crisi, i el futur és una mica més complicat del que podria semblar. El reportatge analitza si, realment, el sector del reciclatge té tant potencial de creixement com es pensa.El Prat del futur

La nova terminal de l'aeroport del Prat estarà enllestida d'aquí a pocs mesos, cap a l'estiu, tot i que no se sap la data concreta. És una terminal tan gran, tan impressionant i moderna que ja hi ha qui es comença a preguntar si, tenint en compte la situació econòmica, no és una terminal sobredimensionada. El director de l'aeroport del Prat, Fernando Echegaray, explica què comportarà la posada en marxa d'aquesta nova infraestructura.Pa artesà, pa industrial

Un dels negocis més antics de la humanitat és, segurament, fer pa. Malgrat el pas dels segles, la fórmula del pa continua sent bàsicament la mateixa. Però el que ha canviat és la manera de guanyar-s'hi la vida. Molts forns i forners han hagut de plegar veles durant els últims anys davant l'ascens de les masses congelades i els procediments industrials.


Però quan semblava que els forners estaven a punt de desaparèixer, ara hi ha qui ha trobat el seu nínxol de mercat, i uns bons beneficis, tornant a fer pa a la manera antiga. Els industrials han reaccionat millorant-ne la qualitat.

  • Programa Valor afegit
  • Idioma Català
  • Producció TVC
  • Any de producció 2009
  • Durada: 25min.
  • Àmbit Tecnologia, Tutoria, Ciències socials
  • Àrea Economia de l'empresa, Tecnologia, Economia, Tutoria, Ciències socials
  • Nivell Batxillerat Educació Secundària Obligatòria
  • Web Programa

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa