Inici » Tecnologia / digital

TecnologiaConverteix els teus arxius a Internet

Codi a embedir Copiar

Converteix els teus arxius a Internet

De vegades ens trobem que rebem arxius en formats que no podem obrir a l'ordinador. Això pot passar, per exemple, si algú ens envia un document creat en OpenOffice.org i nosaltres només disposem de Microsoft Office, o a l'inrevés.


En lloc d'instal·lar el programa que llegeix aquest tipus d'arxiu, una alternativa és convertir-lo a un altre format que sí que puguem obrir. Hi ha webs que ofereixen aquest servei, sense necessitat d'instal·lar cap aplicació.


Un exemple és ConvertFiles.com, un web que permet convertir molts formats de text, imatges, bases de dades, presentacions, arxius comprimits, àudios i vídeos. Només cal pujar l'arxiu que volem convertir o indicar l'adreça del web on està guardat, seleccionar el format d'origen i triar el format de sortida. L'arxiu convertit, el rebrem a l'adreça de correu electrònic que triem. L'única limitació de ConvertFiles.com és que l'arxiu d'origen no pot superar els 100 megabytes.


Una altra opció és Media-Convert.com, una eina molt semblant que treballa amb més formats que ConvertFiles.com, però que només treballa amb arxius de fins a 50 megabytes.

  • Programa Tecnologia / digital
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2009
  • Durada: 1min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa