Inici » Eduqueu les criatures

TutoriaSaber dir que no

Codi a embedir Copiar

Saber dir que no

En aquest capítol es reflexiona sobre saber dir que no als fills.


Continuen les seccions habituals amb els col·laboardors de sempre Lluís Gavaldà amb "Paradoxes d'un pare perplex", Gemma Castanyer amb "Castanyer pensa-t'ho bé", Trinitat Gilbert amb "A preguntes ximples, respostes sàvies", Care Santos amb "Llibres de familia", i el Rànquing sonor.


"Eduqueu les criatures" enceta la tercera temporada amb ganes d'abordar el tema més complicat del món: la conciliació de feina, vida, repartiment de tasques a casa i fer créixer les criatures.


Estrenem secció, titulada "Concilia... què?", on abordarem històries reals de gent que aconsegueix el miracle de fer compatible tenir canalla, tenir vida pròpia i arribar a final de mes. També convocarem els oients a triar les millors cançons de la història de la música relacionades amb la maternitat i la paternitat.


I continuarem intentant conciliar el que conciliem sempre, l'humor amb les ganes d'aprendre, les opinions dels experts amb les batalletes dels inexperts que fem el programa, que som simples aprenents d'educadors.

  • Programa Eduqueu les criatures
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2009
  • Durada: 64min.

Àrea professorat

Programació educativa