Inici » Tecnologia / digital

Tecnologia10 anys Pokémon

Codi a embedir Copiar

10 anys Pokémon

Nintendo publica la guia "Pokémon para padres"


Aprofitant el 10è aniversari de l'aparició de "Pokémon" en els videojocs a l'estat espanyol, Nintendo ha publicat "Pokémon para padres", una guia de 50 pàgines que explica la relació dels videojocs "Pokémon" amb els jocs tradicionals que molts hem conegut en la nostra infantesa, com el "gua", les "xapes", la "Oca" o el "Cluedo".


La guia és, evidentment, un pamflet publicitari de la marca nipona, però toca un aspecte interessant: la relació que tenim a l'hora de compartir una activitat lúdica com els videojocs amb els nostres fills.


Nintendo és l'única empresa de la indústria del videojoc que ho pot fer. Ells han aconseguit, en menys de quatre anys, que els adults entrin en el món del videojoc a través del "Brain Training" o del "Wii Fit".


Una bona forma per entendre la dinàmica del complicat joc "Pokémon" és llegir-se aquesta guia a través de pokemon.nintendo.es i comprar-se l'últim títol de la nissaga per a la Nintendo DS i que ja és a les botigues.


Es diu "Pokémon, edició platí", és una ampliació de les anteriors edicions "diamant" i "perla" i té com a característica important que pot interactuar amb cinc de les anteriors edicions.


"Pokémon, edició platí" és per a la Nintendo DS, per a totes les edats i es pot trobar a un preu de 36 euros amb 95 cèntims.

  • Programa Tecnologia / digital
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2009
  • Durada: 1min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa