Inici » Tecnologia / digital

Tecnologia Another Code R, més enllà de la memòria

Codi a embedir Copiar

Another Code R, més enllà de la memòria

És molt curiós com presenta Nintendo el joc del que avui us parlo. No ho fa com un videojoc, sinó com una novel·la de misteri.


El joc es diu Another Code: R, més enllà de la memòria i és un videojoc de la Wii, però Nintendo, encaparrada en canviar-li el nom al videojoc que coneixem fins ara, ens ho presenta com un llibre. I certament, raó no els hi falta ja que ens trobem amb un videojoc on haurem de llegir molt, i on, de vegades, l'acció no va més enllà de la observació de tots els detalls que trobarem en pantalla. Another Code va ser un joc de la DS de fa uns 4 anys i aquesta és la continuació. Portem el control de la mateixa protagonista, l'Ashley, que altre cop està buscant el seu pare.


Per fer-ho haurà d'anar avançant desxifrant trenca-closques i situacions compromeses que demanen unes dots molt grans d'observació de les coses i de la gent que anirem coneixent. Aquest és un joc diferent i recomanat per majors de 7 anys, però és perfecte per jugar amb la companyia dels teus fills i que generarà discussions i comunicació que d'altres jocs, més individuals, no permeten. Si us emporteu la Wii aquestes vacances és una bona opció perquè l'acompanyi.


Another Code R, Més enllà de la memòria és un joc per la Wii i costa 39 euros amb 95 cèntims.

  • Programa Tecnologia / digital
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2009
  • Durada: 1min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa