Inici » Resultats de cerca » Tecnologia / digital

TecnologiaMaximitzant la teva vida social amb Mixin

Codi a embedir Copiar

Maximitzant la teva vida social amb Mixin

Saber què volem fer en el nostre temps d'oci és fàcil. Trobar amb qui anar als llocs, no tant. Veure que coincideixes amb amics en plans i gustos des de l'ordinador és possible, gràcies a Mixin.


Mixin és una agenda online amb gust de xarxa social. Planificar-te la setmana amb els esdeveniments on aniràs es pot fer com en qualsevol agenda electrònica, però amb la diferència que amb Mixin ho podem compartir, comparar i fins i tot, fer propostes per aquell concert al qual pensem que acabarem anant sols.


A Mixin s'autodenominen com a microagenda social. El terme "micro" ve del fet que les publicacions a la teva agenda es fan en format microblogging, frases curtes amb el tema sintetitzat. La banda social d'aquesta agenda és l'opció de decidir si un determinat esdeveniment de la teva agenda el fas públic o no.


L'empresa darrere d'aquesta agenda online és a Suïssa, d'on són la majoria d'usuaris. De tota manera, Mixin té usuaris al Regne Unit, Alemanya i amb menys pes, a la resta d'Europa. Estar al dia del que fan els teus amics i proposar activitats que ens vinguin de gust és més fàcil, gràcies a l'agenda social online Mixin.

  • Programa Tecnologia / digital
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2009
  • Durada: 1min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa