Inici » Destins

Tecnologia10 ciutats europees a la Nintendo DS

Codi a embedir Copiar

10 ciutats europees a la Nintendo DS

Si esteu de vacances, teniu en ment viatjar i teniu una Nintendo DS, us podeu estalviar dur un gran plànol impossible de tornar a plegar i explorar totes les possibilitats dels "Plànols de transports urbans" dissenyats per a la Nintendo portàtil.


Es tracta d'una nova aplicació que trobareu al servei de descàrregues de continguts DSiWare i hi ha dos volums de plànols. De moment està disponible per 10 ciutats europees. Al primer volum hi trobarem les rutes de transport de París, Roma, Dublín, Madrid i Lisboa. I al segon les de Londres, Amsterdam, Praga, Moscou i Berlín.


Amb l'aplicació "Plànols de transports urbans" i l'ajuda del llàpis tàctil de la DS ens podrem moure per sobre els plànols de tren, metro, tramvia, dels transports fins a l'aeroport i de tots els transports públics que tingui la ciutat. A més de consultar-los, podem fer cerques d'estacions o línies concretes i marcar llocs que ens interessen. També s'hi poden fer anotacions i, amb la càmera que incorpora la Nintendo DSi, penjar-hi fotografies. Un test amb 300 preguntes ens posarà a prova sobre la ciutat que hem visitat quan acabem el viatge.


"Plànols de transports urbans", disponible per a 10 ciutats diferents, és una aplicació que acaba de sortir del forn per a Nintendo DS. La trobareu al servei de descàrregues DSiWare per 500 punts.

  • Programa Destins
  • Idioma Català
  • Producció CCMA
  • Any de producció 2009
  • Durada: 0min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa