Inici » Valor afegit

TecnologiaLlibre digital: el llibre del futur? / A la cúpula de Google / Ramon Trias Fargas, l'economista

Codi a embedir Copiar

Llibre digital: el llibre del futur? / A la cúpula de Google / Ramon Trias Fargas, l'economista

"Valor afegit" parla de les possibilitats que ha obert l'aparició del llibre digital. A més, entrevista un màxim responsable de Google i repassa la figura de l'economista i polític Ramon Trias Fargas.


Llibre digital: el llibre del futur?

Un nou invent amenaça de trasbalsar el potent negoci de la indústria editorial. És el llibre digital, un "gadget" de moda, que s'està esgotant allà on està a la venda, a un preu entre 200 i 300 euros. De moment, tot i així, encara és un fenomen minoritari, però la cosa va a més.


El reportatge analitza com estan reaccionant les distribuïdores de llibres, les llibreries i les grans editorials; qui en pot sortir guanyant o perdent; i si els autors, creadors de la matèria primera, hauran de canviar també la seva manera de fer.Un espanyol a la cúpula de Google

Bernardo Hernández, de 38 anys i natural de Salamanca, s'ha convertit en un dels executius espanyols amb més poder en el món de les multinacionals. Actualment, Bernando Hernández és el director mundial de Màrqueting de Producte de Google, a Califòrnia. Havia estat director de Google a Espanya, i un dels pioners d'Internet, quan poca gent hi creia fa 10 o 15 anys. Fa uns dies va inaugurar els cicles de conferències Cornellà-Creació, on va ser entrevistat pel programa.Ramon Trias Fargas, l'economista

Aquest any s'ha arribat al vintè aniversari de la mort de Ramon Trias Fargas, economista i polític català de llarga trajectòria. El reportatge recupera la seva aportació a l'economia catalana, a través de les entrevistes que va concedir a diversos programes de Televisió de Catalunya. La seva vídua, Montserrat Trueta, comenta alguns dels punts més significatius de la seva biografia i dóna una visió de la dimensió humana de Trias Fargas, una important personalitat catalana contemporània.


  • Programa Valor afegit
  • Idioma Català
  • Producció TVC
  • Any de producció 2009
  • Durada: 25min.

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Programació educativa