Inici » Export.cat

TutoriaTecnologiaGastronomia catalana a Nova York

Codi a embedir Copiar

Gastronomia catalana a Nova York

L'embranzinda que està agafant la gastronomia catalana arreu del món és un fet més que demostrat. A través del programa de Lectors organitzat per Prodeca, veurem com tres estudiants americanes se submergeixen en la nostra cuina, acompanyades pels professionals de la Fundació Alícia.


A Nova York, el Culinary Institute of America convida el prestigiós xef Rafa Peña del restaurant La Gresca i el doctor Ramon Estruch, de l'Hospital Clínic de Barcelona, per conèixer més de prop un tipus de cuina que captiva els ciutadans d'arreu del món.

  • Programa Export.cat
  • Idioma Català
  • Producció TVC
  • Any de producció 2010
  • Durada: 25min.
  • Àmbit Tecnologia, Tutoria
  • Àrea Tecnologia, Educació per la ciutadania, Tutoria
  • Nivell Educació Secundària Obligatòria
  • Web Programa

Àrea professorat

Audiovisuals del programa

Audiovisuals relacionats

Programació educativa