Inici » educ@conTIC

TecnologiaDía de Internet. Una mirada educativa

Codi a embedir Copiar

Día de Internet. Una mirada educativa

El 25 d'octubre de l'any 2005 es va celebrar per primera vegada el Dia d'Internet, promogut per l'Associació d'Usuaris d'Internet i per la Internet Society. Aquell mateix any, la Cimera de la Societat de la Informació celebrada a Tunísia va decidir proposar a l'ONU la designació del 17 de maig com a Dia Mundial de la Societat de la Informació, fet que va obligar a traslladar el Dia d'Internet a la mateixa data.


L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per millorar el nivell de vida de les persones i, en general, de la societat. La web www.diadeinternet.org ha passat a ser l'epicentre informatiu de totes les activitats que es desenvolupen durant aquesta jornada, activitats de promoció d'Internet i de les Noves Tecnologies, d'apropament de la Societat de la Informació a col·lectius en risc d'exclusió i, en general, de divulgació d'Internet i de les oportunitats que ofereix per a la ciutadania i els pobles.


Des d'educ@conTIC també volem afegir-nos a aquestes activitats, malgrat que sigui amb uns dies més tard, compartint la visió de diverses persones sobre l'impacte d'Internet en la nostra forma d'aprendre, d'ensenyar i, en general, d'entendre l'educació. Entre els convidats i convidades hi ha docents de primària, secundària i universitat, pares i mares, altres formadors d'ensenyaments no reglats,... cada un dels quals ens explica la seva visió sobre la relació entre Internet i la formació.


EducaconTIC Podcast és un programa dedicat a la tecnologia i l'educació, dirigit per David Álvarez.

  • Programa educ@conTIC
  • Idioma Castellà
  • Producció educacontic.es CC 3.0
  • Any de producció 2012
  • Durada: 30min.

Àrea professorat

Audiovisuals relacionats

Programació educativa