Reagrupar els crèdits / La cara catalana de Toshiba / L'anxova, el peix de l'Escala "Valor afegit" repassa quins avantatges i quins inconvenients tenen i quins perills amaguen les empreses que reagrupen deutes. El programa també conversa amb un directiu català de Toshiba i parla de la importància de la pesca de l'anxova a l'Escala.

Reagrupar els crèdits
Després dels anys de bombolla immobiliària, el nivell d'endeutament de les famílies espanyoles ja s'ha col·locat entre els pitjors dels països industrialitzats. Una solució per a les persones que acumulen deutes ha estat recórrer a les anomenades "agències d'intermediació financera". Aquestes agències es dediquen a reagrupar els deutes per rebaixar la quota mensual o bé concedir crèdits de manera ràpida. El problema és que és un sector que ha crescut sense gairebé cap regulació.


La cara catalana de Toshiba
Xavier Pascual és un dels pocs executius catalans amb responsabilitats en una gran multinacional estrangera. El seu mèrit és doble, ja que es tracta de la multinacional japonesa Toshiba. Fa un parell d'anys va ser nomenat responsable de la companyia per al sud d'Europa. Xavier Pascual parla del futur del sector de l'electrònica i dels objectius de l'empresa.


L'anxova, el peix de l'Escala
Sabrem la importància que aquest peix blau va tenir per al desenvolupament d'aquesta població de la Costa Brava. Des del 2006, el Museu de l'Anxova i la Sal recorda el passat de la pesca i de la indústria del salaó a l'Escala .  • Programa: Valor afegit
  • Títol: Reagrupar els crèdits / La cara catalana de Toshiba / L'anxova, el peix de l'Escala
  • Idioma:Català
  • Producció: TVC
  • Any de producció: 2008
  • Durada: 26min.